Ik voel me hier erg op mijn gemak. Onze gesprekken, de warmte en geborgenheid die je biedt zijn van heel grote waarde voor me. Ik ben heel blij dat

je op mijn pad kwam, dankjewel.

Ann - Mullem

Na een eerste kennismaking via een cadeaubon van mijn dochter, merk ik dat ik mezelf totaal vergeten was. Ik geef altijd maar, sta steeds klaar voor iedereen, behalve voor mezelf... Dit is me nu heel duidelijk geworden. Ik kom gauw weer mijn batterijen opladen. Heel mooi wat je doet Sonja.

Marleen - Oudenaarde

De japanse gezichtsmassage in combinatie met fasciatherapie is subliem! Ik onderging dit vroeger in Japan en dit nu ook bij jou te mogen ondergaan is geweldig. Dankjewel!

Reiko - Gent

Mijn man is terminaal en ik had dringend tijd nodig om even op adem te komen. Via via kwam ik bij jou terecht Sonja. Wat een deugddoend gesprek 

hadden we. Je gaf me tips en inzichten, zodat het voor mezelf en voor mijn echtgenoot wat draaglijker werd. Jouw warmte, luisterbereidheid en empathie zijn zeldzaam te vinden. Hartelijk dankjewel.

Anoniem

Beste mevrouw Dupont,
Heb juist tel. gehad van mijn dochter Laurence, ze vond het overheerlijk. Een heel dikke merci.

 

Gouden handen, een oase van rust... Dank je wel Sonja!

Isa - Zottegem

Dankjewel Sonja om de ervaring te mogen beleven dat de gedachtenknop effectief UIT gezet kan worden. Zalige cranio-sacrale en fibromyssage.

Anne - Oudenaarde

Dag Sonja, hierbij mijn getuigenis voor jou. Feel free om er mee te doen wat je wil. De massages zijn een pure ontspanning voor lichaam en geest. Sonja kan een persoonlijk antwoord geven op wat jij op het eigenste moment nodig hebt, op wat jouw lichaam nodig heeft. Dit alles in een veilige omgeving en met de nodige zorg. Dank je wel, Nathalie G.

 

Ik kom vaak met barstende koppijn van de stress aan, en voel me telkens herboren

door de cranio-sacraal sessie in combinatie met de japanse gelaatsmassage.

Greet - Maarkedal

Mijn baby slaapt niet zoveel waardoor ik stilaan uitgeput raak. Door me af en toe wat 'tijd, alleen voor mezelf' te gunnen, kom ik tot

totale ontspanning. Het helpt me enorm om er weer tegen te kunnen en Sonja heeft het in de vingers!

M-Jeanne - Lochristi

Binnenkort komt de opleiding aromatherapie in de zorgsector die ik volgde bij Syntra, op de agenda tijdens de teamvergadering. Na het vaak succesvol toepassen bij agressie, onrust en stervensbegeleiding, wil mijn collega ook graag gebruik maken van deze zachte methode om meer kwaliteit te bieden aan de patiënten. Blij met deze evolutie!

Isabel - Kortrijk

 

Ik ben herstellend van een burnout en Sonja is net voor de 2e keer langs geweest voor een cranio sacrale sessie. Een echte aanrader!!! Ook ons babbeltje geeft me weer nieuwe moed en energie voor verder herstel.

Sylvia - Oudenaarde

 

Ik ben zo blij dat ik je ontmoet heb! Je gaf me nieuwe inzichten, deed me nadenken over waar ik toch mee bezig was, druk druk druk...

De combinatie gesprek en helemaal tot rust komen heeft me enorm vooruit geholpen.

Kris - Bissegem

Mijn vriendin is terminaal. Telkens wanneer Sonja langs komt voor een zeer zachte en attentvolle massage, klaart haar gezicht op. Onvoorstelbaar hoe zij hiervan geniet. Ondertussen kan ik ook even rusten in deze zeer zware periode.

Hilde - Ellezelles

 

Als fibromyalgie patiënt ondervind ik een duidelijke verbetering in mijn slaappatroon sinds ik de speciale fibromyssage onderga. Ik voel me overdag beter omdat ik nu beter kan slapen. Dankjewel Sonja.

Christine - Zottegem

 

Ik kende je van vroeger Sonja en ik ben heel aangenaam verrast van je manier van werken: zo rustgevend, zo inspirerend! Je opende mijn ogen om het 'anders' aan te pakken in deze hectische wereld. Duizendmaal dank!

Vera - Gent

 

Een drukke job, veel stress door de file. Wat een verademing om hier helemaal weg te zinken in diepe ontspanning.

Peter - Nazareth

Wat jammer dat de opleiding aromazorg voorbij is.  Ik heb zoveel bijgeleerd!

Merel - Tielt

 

Ik heb veel hoofdpijn door mijn fibromyalgie. Dit verbetert gelukkig door de fibromyssage.

Marie-Claire - Ronse

Hartelijk dank voor de duidelijke en heel interessante toelichting over aromazorg!

We hebben er allemaal veel van opgestoken, dus zeker en vast werkbaar voor onze voorziening.

Justine, WZC Melsele

 

Heel geslaagde workshop rond aromatherapie in de zorgsector!! Dank je wel!

Anja, Petegem